ITALIAANS VOOR THUIS

ITALIAANS VOOR THUIS Italiaans voor thuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4501 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italiaans voor thuis. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 16:34 Pizzas zijn goed maar de pasta is teleurstellend. De saus is voor verschillende pasta's is gelijk en de verschillende soorten vis ontbraken in de vis pasta. Er zet een homp te ver gegaarde zalm op. Heel jammer.
24 jun 2022 om 19:12 Eten was perfect en de bezorging was goed me de complimenten aan keuken gr familie Mulder
23 jun 2022 om 19:33 Prima geregeld en het was lekker en goed voor mekaar
23 jun 2022 om 11:23 Sneller bezorgd dan aangegeven, en de maaltijden waren lekker zoals verwacht.
22 jun 2022 om 21:25 Het kwam iets later, maar daar kreeg ik netjes een belletje over. De bezorging was keurig en het eten netjes verpakt. Het eten smaakte heerlijk! Een echte aanrader!
20 jun 2022 om 21:56 Altijd lekker en warm! Weer heerlijk gegeten
20 jun 2022 om 21:19 Mijn lasagne was aan de rand warm maar in het midden echt nog goed koud. Heb hem thuis nog in de oven moeten doen voor 20 minuten
19 jun 2022 om 18:59 Spezzatino is heerlijk, echt een aanrader! De pasta is altijd lekker.
18 jun 2022 om 19:53 De pizza was net niet helemaal lekker. Het deeg was nog heel erg hard en op veel plekken toch echt heel zwart. Het was prima, maar ik zou het niet snel nog een keer doen.
18 jun 2022 om 0:21 Lasagne. Wat een aanfluiting. Meerdere deeglagen met niets tussen. Droog dus. Alleen de bovenste laag was soort van ok.
17 jun 2022 om 22:13 Bestelde tiramisu is niet geleverd.. :-(. De pizza was prima. Ik denk dat de hele straat de bezorgster heeft horen aankomen aangezien het volume in haar auto op max stond, beetje gĂȘnant en ronduit onprofessioneel wat mij betreft
17 jun 2022 om 19:20 We hadden extra tonijn,paprika en ui op een pizza besteld maar dat was er niet op terug te zien. Heel weing topping voor dat geld,de pasta was top.