ITALIAANS VOOR THUIS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 5036 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italiaans voor thuis. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 12:52 Super altijd op tijd eten goed warm
16 feb 2024 om 19:34 De tomatensoep was echt extreem, maar dan ook extreem zout. Lijkt me niet zo gezond. De kwaliteit bij Italiaans voor thuis, lijkt laatste jaren steeds meer achteruit te zijn gegaan. Minder vers, zout en vet. Jammer.
14 feb 2024 om 20:29 De bezorgtijd duurde erg lang, ondanks dat we hadden aangegeven dat we het op tijd moesten hebben. Het kwam koud aan en de rucola was vergeten op de pizza.
14 feb 2024 om 19:55 Bezorgtijd meestal lang en pizza’s niet altijd warm maar na even opwarmen heerlijk!
14 feb 2024 om 8:33 The food was so so pizza they never cut thad is not nice and i order 2 pasta bolognese and i pay for it but i receive only one .. kind of scam i think…
13 feb 2024 om 19:22 De tomatensoep was enorm slecht. Mega zuur, absoluut niet romig en tevens was er een hele pot zwarte peper bij doorgegaan volgens mij. Echt niet eetbaar. Pasta bolognese het exact zelfde verhaal. Afgelopen keren was het elke keer slecht.
13 feb 2024 om 19:16 Meneer kwam aan na 110 minuten en gaf aan 20 min geleden al 3 keer gebeld te hebben. Ik ben 0 keer gebeld en het eten was koud
10 feb 2024 om 21:26 Twee toppizza's! We moesten een uurtje wachten. Maar de boel was nog mooi warm en lekker.
9 feb 2024 om 8:54 Goed te doen. Mooi op de afgesproken tijd en vooral erg lekker.
6 feb 2024 om 8:58 Duurde vrij lang, kwam nagenoeg koud aan. Verder was de pizza prima. Ik kan mij voorstellen dat ze wanneer ze warm zijn erg lekker zijn.
4 feb 2024 om 22:07 De pizza was zoals altijd heerlijk. De lasagne helaas niet. Te veel bechamelsaus en het leek wel niet vers. Jammer!
1 feb 2024 om 19:36 Niet uitzonderlijk maar altijd heel goed en op tijd. Mooi uitgebreid menu.